تبلیغات
اورداپ - بادمجان شکم پر (غذای اصیل گیلان)

اورداپ

تلاش کنیم ندیده ها را ببینیم، دیدن آنچه که همه می بینند هنر نیست.

بادمجان شکم پر (غذای اصیل گیلان)
آشپزی خوشمزه صفحه raha93  در سایت nil4.com
raha93  ٣ شهریور ٩۶
تک دکونی =بادمجون گوده =بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر
این عکس در تاریخ 26 مرداد 1396 ارسال شده.


از سری غذاهای اصیل گیلانی
موادلازم:
بادمجان(اگر گردومخصوص دلمه باشد بهتراست)
گوجه فرنگی
سیرله شده
پیاز ۱عددبزرگ
رب آلوچه
گردوساییده شده
نعنا،جعفری وگشنیزریزکرده(یاخشک شده)
رب گوجه فرنگی
نمک.فلفل.زردچوبه.گلپر
طرزتهیه:
ابتداشکم گوجه هاوبادمجان هارا خالی میکنیم بطوری ک سوراخ نشوند.سپس اطراف آنها رادرروغن سرخ میکنیم وکنار میگذاریم.پیازرامکعبی ریزکرده وسرخ میکنیم وکنارمیگذاریم.نصف یک بته سیرله شده راتفت میدهیم وطلایی وسبک کنارمیگذاریم.اضافی بادمجان هاوگوجه ها(ازدرون آنها)راهم ریزکرده وتفت میدهیم.یک عددگوجه رارنده میکنیم وبعدازتفت دادن کنارمیگذاریم.حالا پیاز،سیر،گوجه،سبزیجات خشک یا تازه ریزشده،بادمجان وگوجه های ریزشده،رب الوچه،گردوچرخ شده وادویه جات رامخلوط کرده وموادمیانی شکم پرآماده است.حالا درتابه ۲ ق رب گوجه فرنگی را تفت میدهیم تاخوش رنگ شود سپس مایه میانی آماده شده رااضافه وتفت میدهیم.درون گوجه هاوبادمجان های توخالی راازمایه پرکرده وبقیه ی مایه را بایک فنجان آب مخلوط و درقابلمه میریزیم.شکم پرها را درقابلمه ای کوچک میچینیم وکلاهک آنها را میگذاریم.درب قابلمه راگذاشته تانیم ساعت باشعله ملایم بپزد.نوش جان
نکته:گردو نباید زیاد باشد وگرنه خورشت به تلخی میزند.مثلا من برای این تعدادکه مشاهده میکنیدبه اندازه ی ۲ تاگردو، گردوبرداشتم.



برچسب ها:غذای اصیل گیلان، تک دکونی، بادمجان گوده، بادمجان شکم پر،
[ دوشنبه 9 بهمن 1396 ] [ 11:04 ب.ظ ] [ پینار ] [ نظرات() ]

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه