اورداپ

تلاش کنیم ندیده ها را ببینیم، دیدن آنچه که همه می بینند هنر نیست.

دونات
آشپری خوشمزه صفحه raha93 در سایت nil4.com
raha93 ٢٧ مهر ٩۶
دونات

دونات
این عکس در تاریخ 27 مهر 1396 ارسال شده.

موادلازم:
تخم مرغ ۱عدد
شیرولرم نصف پیمانه
آردسفیدقنادی تقریبا۲ونیم پیمانه
پودرخمیرمایه ۱ ق م
کره ۳۰گرم
شکر ۳ ق ق
نمک ۱/۴ ق چ
طرزتهیه:
ابتدا ۱ ق شکر را با شیرمخلوط کرده.سپس پودرخمیرمایه رااضافه کنیدوکمی هم بزنید.درب ظرف رابسته وبمدت یک ربع درجای تاریک گذاشته تا بعمل اید(اگر بعمل بیاید کف میکند وحباب میزند وکمی ب بالامییاید)تخم مرغ راباچنگال بزنید،بقیه شکرونمک وکره ی هم دمای محیط شده وخمیرمایه عمل امده رااضافه کنیدوهم بزنید.آردراالک کنیدوآرام آرام اضافه کنیدوورزدهید.مقدارآردتقریبی است.تاجایی آردرااضافه کنید تاخمیربه دست نچسبد.ناگهانی حجم زیادی از آردرانریزید چون لطافت نان شماازدست میرود.خمیررا ۱۵ دقیقه ورز دهید وحدودا ۱۰۰ بار روی میزکار بکوبید.سپس خمیررادرون ظرف تمیزی قرارداده وروی آن رابا پارچه تمیزبپوشانید.درجای نسبتاگرم وتاریک بمدت ۱ ساعت بماند.بعدازآن خمیررابیرون اورده،حجم آن دوبرابرشده است.باورز دادن پف خمیررابگیرید.حالا خمیرراباضخامت ۱ سانت روی میزکارپهن کنید.(باوردنه یا هرچیزدیگر)ازکاتترگردیاهرچیزدیگربرای قالب زنی استفاده کنید.من از ته لیوان استفاده کردم.ظرفی راآردپاشی کنید.درون دایره هاراسوراخ کوچکی ایجادکنید.(من بااستفاده ازدرب نوشابه)بایک کفگیرخمیرها رابرداریدودرظرف اردپاشی قراردهید.روی ان راپارچه بکشیدونیم ساعت استراحت دهید.پس ازآن بااستفاده ازکفگیرآنهارابرداریدودرروغن داغ یا فر سرخ کنید.(دست زدن به خمیرهاباعث خوابیدن پف آنهامیشود)سپس روی دستمال جاذب بگذاریدتاروغن آن برود.نوش جان
گاناش:مقداری(۲۰گرم )خامه صبحانه راروی کتری بنماری کردم سپس همان مقدارشکلات تخته ای اضافه کردم ومخلوط میکنیم.دونات هارادرون گاناش زدم وروش اسمارتیزرنگی ریزشده ریختیم.خالی یاباپودرقندهم میشه میل کرد
*انواع دونات،نان ها،پیراشکی کرمداروشیرینی دانمارکی باهمین خمیراماده میشود(درپست های اینده)


برچسب ها:دونات،
[ دوشنبه 9 بهمن 1396 ] [ 10:22 ب.ظ ] [ پینار ] [ نظرات() ]

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه